Суббота, 18.05.2024, 18:12
Громадська організація "Розвиток демократії та жіночих ініціатив "ДІЯ"
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Категории раздела
Нове в законодавстві стосовно неприбуткових організацій. [0]
Бух.облік та податкове законодавство для неприбуткових організацій. [1]
Новини громадського руху [4]
Святкові та видатні дати. [2]
Наші проекти: громада, проблеми та рішення [48]
новини роботи нашої організації в громадському секторі
Замальовочки [2]
Цікаві миті життя
За матеріалами преси [2]
Мини-чат
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Главная » 2018 » Июнь » 23 » МОЖЛИВОСТІ ІНТЕГРУВАННЯ ВПО У ГРОМАДУ БАХМУТУ
    16:47
    МОЖЛИВОСТІ ІНТЕГРУВАННЯ ВПО У ГРОМАДУ БАХМУТУ

    СЕМІНАР ДЛЯ БЕЗРОБІТНИХ ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ

    «МОЖЛИВОСТІ ІНТЕГРУВАННЯ ВПО У ГРОМАДУ БАХМУТУ»

     18 квітня 2018 року у приміщенні Бахмутського міського центу зайнятості відбувся семінар для безробітних переселенців. Учасники семінару ознайомились з матеріалами щодо організації власного бізнесу, з сучасними вакансіями та потребами підприємств на сьогодення.

    Багато цікавого та корисного для пошуку роботи та започаткування власної справи пропонує Бахмутський міський центр зайнятості:

    * служби зайнятості надають допомогу в складанні 3 типів резюме:

    • на паперових носіях,
    • відео резюме,
    • «мультимедіа-резюме» (відцифроване резюме).

    Отримали основні положення для створення резюме на паперових носіях

    Ознайомилися із принципами створення відеорезюме- що потрібно знати для його підготовки.

    «Мультимедіа-резюме», це комбінований тип резюме, який поєднує паперовий носій та 30 секундну відеопрезентацію шукача роботи.

    Така версія резюме дає повну інформацію про шукача роботи та надає змогу роботодавцю одночасно ознайомитись з рівнем освіти, професійним досвідом претендента та скласти перше візуальне враження.

    * із «Prometheus» – громадський проект масових відкритих онлайн-курсів (МВОК). (http://prometheus.org.ua/), де існує безкоштовна можливість університетам, організаціям та провідним компаніям публікувати на цій платформі та розповсюджувати навчальні курси.

    Цей сайт відкриває безкоштовний онлайн-доступ до найкращих навчальних курсів університетського рівня усім охочим в Україні.

    * підтримки підприємницьких ініціатив Донецька обласна служба зайнятості розробила та розмістила програму «Центр розвитку підприємництва» на Google Play, яка надасть відповідь на питання:

    Як започаткувати власну справу?

    • Законодавство та роз’яснення.

    Якщо для втілення ідей бракує знань?

    • Довідники та онлайн ресурси на допомогу підприємцю, інтернет конференції, вебінари, онлайн навчання тощо.

    * структурі державної служби зайнятості функціонують учбові заклади сучасного європейського рівня - Центри професійно-технічного навчання державної служби зайнятості. Вони пропонують навчання за широким спектром професій та напрямків ( 83 професії та більш ніж 230 тематик курсів цільового призначення)

    Новітні учбові технології дозволяють забезпечити якісне короткотермінове професійне навчання громадян, що в подальшому сприяє успішному працевлаштуванню.

    * із ПРОГРАМОЮ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ НА РИНКУ ПРАЦІ ВПО ТА ОСІБ, ЯКІ ПОСТРАЖДАЛИ ВІД КОНФЛІКТУ В УКРАЇНІ, яку започаткувала Данська Рада у справах Біженців (Danish Refugee Council) за фінансової підтримки Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (Swiss Agency for Development and Cooperation/SDC) і Департаменту Міжнародного Розвитку Великобританії (Department for International Development /DFID), та яка спрямована на підтримку внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та осіб, які постраждали від конфлікту в Україні, підвищення конкурентоспроможності на ринку праці та стабілізації їх життя шляхом надання можливості отримання професійної освіти.

    Програма передбачає підтримку принаймні 500 ВПО та осіб, які постраждали від конфлікту в Україні, шляхом надання індивідуальних грантів в розмірі до 200 доларів США для отримання нових та покращення існуючих навичок через проходження відповідних курсів професійної освіти.

    * Тією ж Данською Радою провадиться ПРОГРАМА НАДАННЯ БІЗНЕС-ГРАНТІВ НА ПОЧАТОК НОВОГО ТА ВІДНОВЛЕННЯ АБО РОЗШИРЕННЯ ІСНУЮЧОГО БІЗНЕСУ

    * ще багато корисних посилань на он-лайн ресурси, та інструкції, як із ними працювати.

     

     

    «Проект «ГРОМАДА ОБИРАЄ РОЗВИТОК» реалізується в рамках проекту “Містки громадської активності” за фінансування Європейського Союзу, Національного фонду підтримки демократії (США)» та Польсько-Американського Фонду Свободи в рамках програми RITA – «Зміни в регіоні», яку реалізує Фонд «Освіта для демократії».

     

     

     

     

    Категория: Наші проекти: громада, проблеми та рішення | Просмотров: 372 | Добавил: witya | Теги: картування ресурсів громади, корисні онлайн ресурси, громада обирає розвиток | Рейтинг: 5.0/1
    Всего комментариев: 0
    ComForm">
    avatar
    Вход на сайт
    Поиск
    Календарь
    «  Июнь 2018  »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930
    Наш опрос
    Оцінить наш сайт
    Всього відповідей: 2
    Час життя сайту
    Архив записей
    Copyright MyCorp © 2024