Воскресенье, 05.05.2024, 17:47
Громадська організація "Розвиток демократії та жіночих ініціатив "ДІЯ"
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Категории раздела
Нове в законодавстві стосовно неприбуткових організацій. [0]
Бух.облік та податкове законодавство для неприбуткових організацій. [1]
Новини громадського руху [4]
Святкові та видатні дати. [2]
Наші проекти: громада, проблеми та рішення [48]
новини роботи нашої організації в громадському секторі
Замальовочки [2]
Цікаві миті життя
За матеріалами преси [2]
Мини-чат
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Главная » 2020 » Ноябрь » 21 » Практичне заняття 2 у Клинівському СО Бахмутської ОТГ на тему «Що таке e-Dem інструменти та можливості їх використання»
    22:01
    Практичне заняття 2 у Клинівському СО Бахмутської ОТГ на тему «Що таке e-Dem інструменти та можливості їх використання»

    І ось, нарешті, 19.11.2020 року останнє село у нашому робочому графіку, останнє практичне заняття у селі Клиновому, де ми навчаємо місцевих жителів базовим вмінням працювати в Інтернеті.

    Місце проведення заходу: Клинівський СО, с-ло Клинове, вул.Козаченко, 1, адмінбудинок

    Зустріли нас, як завжди, радо. Місцеві навіть сказали, що скучили за нами. Було приємно. Люди із цікавістю навчалися новому. І значну міру цього останнього заняття займала тема створення GOOGLE-карти старостинського округу із визначенням невирішених проблем.

    Мета заходу: надати  активістам Клинівського старостинського округу навички користування Сервісом GOOGLE MY MAPS, познайомити з практичним використанням програми ZOOM, започаткувати онлайн мапу проблем Клинівського старостинського округу.

    Захід організувала громадська організація «РОЗВИТОК ДЕМОКРАТІЇ ТА ЖІНОЧИХ ІНІЦІАТИВ «ДІЯ» з метою реалізації проєкту «Заохочення  мешканців Бахмутської ОТГ до процесів відкритості та підзвітності  ОМС»

    Результатом заходу стало:

    1. Учасники познайомилися із програмою відеозв’язку ZOOM. Подивилися навчальну  презентацію у цій програмі.
    2. Ознайомилися з історією культурного картування в Україні. Розібралися у тому, що таке картування, його ціль та завдання.
    3. Ознайомилися із прикладами картування громадськими організаціями Херсона та Херсонської області, а також  GOOGLE-мапами, створеними ГО РДЖІ «ДІЯ»
    • Культурна Google-мапа м.Бахмут
    • Google-мапа Інвестиційних пропозицій м. Бахмут
    1. Детально вивчили сервіс GOOGLE MY MAPS. Також ретельно попрацювали над створенням GOOGLE-мапи Клинівського старостинського округу (почали з села Клинового).
    2. Ініціативна група із захопленням прийняла такий новий інструмент впливу на владу, тому вирішила працювати над GOOGLE-мапою і після закінчення проєкту  Візуалізація проблем і бажань громадськості, нанесені на мапу та розміщені на сайті Бахмутради, покращують діалог влади та громади.

    Захід було проведено в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу (ЄС).

    Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань ґендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

    Програму підтримують тринадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

    Адміністрація проєкту.

    Категория: Наші проекти: громада, проблеми та рішення | Просмотров: 227 | Добавил: wikki | Теги: електронна демократія, проєкти ПРООН, е-Дем інструменти, е-ДЕМ вікна, Бахмутська ОТГ | Рейтинг: 5.0/1
    Всего комментариев: 0
    ComForm">
    avatar
    Вход на сайт
    Поиск
    Календарь
    «  Ноябрь 2020  »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    30
    Наш опрос
    Оцінить наш сайт
    Всього відповідей: 2
    Час життя сайту
    Архив записей
    Copyright MyCorp © 2024