Воскресенье, 05.05.2024, 12:26
Громадська організація "Розвиток демократії та жіночих ініціатив "ДІЯ"
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Категории раздела
Нове в законодавстві стосовно неприбуткових організацій. [0]
Бух.облік та податкове законодавство для неприбуткових організацій. [1]
Новини громадського руху [4]
Святкові та видатні дати. [2]
Наші проекти: громада, проблеми та рішення [48]
новини роботи нашої організації в громадському секторі
Замальовочки [2]
Цікаві миті життя
За матеріалами преси [2]
Мини-чат
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Главная » 2020 » Ноябрь » 21 » Практичне заняття 2 у Покровському СО Бахмутської ОТГ на тему «Що таке e-Dem інструменти та можливості їх використання»
    13:34
    Практичне заняття 2 у Покровському СО Бахмутської ОТГ на тему «Що таке e-Dem інструменти та можливості їх використання»

    Продовжуємо їздити по головним селам нашої Бахмутської ОТГ вже через місяць. Бо не минула нас пандемія. Команда проєкту перехворіла один за одним. Але добро перемогло, та ось вже ми знову проводимо друге практичне заняття щодо навчання місцевих жителів базовим вмінням працювати в Інтернеті. Із запланованих зустрічей залишилися самі віддалені села: Покровське та Клинове.

    І вже 16.11.2020 року, ми останній раз у Покровському СО, с-ло Покровське, вул.40 років Перемоги, буд.11, Покровська міська бібліотека/Будинок культури.

    На вулиці вже зимова температура, а будівля БК не обігрівається. Зауважимо, що у Покровському міська бібліотека знаходиться у будівлі Будинку культури, тому ми майже не змінили дислокацію, коли прийняли запрошення провести останнє практичне заняття у кабінеті директора БК, бо там тепліше.

    Там ми і провели практичне заняття. І значну міру цього заняття займає тема створення GOOGLE-карти старостинського округу із визначенням невирішених проблем.

    Мета заходу: надати  активістам Покровського старостинського округу навички користування Сервісом GOOGLE MY MAPS, познайомити з практичним використанням програми ZOOM, започаткувати онлайн мапу проблем Покровського старостинського округу.

    Захід організувала громадська організація «РОЗВИТОК ДЕМОКРАТІЇ ТА ЖІНОЧИХ ІНІЦІАТИВ «ДІЯ» з метою реалізації проєкту «Заохочення  мешканців Бахмутської ОТГ до процесів відкритості та підзвітності  ОМС»

    Результатом заходу стало:

    1. Учасники познайомилися із програмою відеозв’язку ZOOM. Подивилися навчальну  презентацію у цій програмі.
    2. Ознайомилися з історією культурного картування в Україні. Розібралися у тому, що таке картування, його ціль та завдання.
    3. Ознайомилися із прикладами картування громадськими організаціями Херсона та Херсонської області, а також  GOOGLE-мапами, створеними ГО РДЖІ «ДІЯ»
    • Культурна Google-мапа м.Бахмут
    • Google-мапа Інвестиційних пропозицій м. Бахмут
    1. Детально вивчили сервіс GOOGLE MY MAPS. Також ретельно попрацювали над створенням GOOGLE-мапи Покровського старостинського округу (почали з села Покровського).
    2. Ініціативна група із захопленням прийняла такий новий інструмент впливу на владу, тому вирішила працювати над GOOGLE-мапою і після закінчення проєкту  Візуалізація проблем і бажань громадськості, нанесені на мапу та розміщені на сайті Бахмутради, покращують діалог влади та громади.

    Захід було проведено в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу (ЄС).

    Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань ґендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

    Програму підтримують тринадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

    Адміністрація проєкту.

    Категория: Наші проекти: громада, проблеми та рішення | Просмотров: 225 | Добавил: wikki | Теги: електронна демократія, е-ДЕМ вікна, е-Дем інструменти, проєкти ПРООН, Бахмутська ОТГ | Рейтинг: 5.0/1
    Всего комментариев: 0
    ComForm">
    avatar
    Вход на сайт
    Поиск
    Календарь
    «  Ноябрь 2020  »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    30
    Наш опрос
    Оцінить наш сайт
    Всього відповідей: 2
    Час життя сайту
    Архив записей
    Copyright MyCorp © 2024